Loading...
Gehoorapparaat kopen 2018-02-06T08:43:22+01:00

Een kwaliteit gehoorapparaat kopen doet u bij Minerva

Wanneer u van plan bent een gehoorapparaat te kopen, is het belangrijk om geen genoegen te nemen met minder dan het beste. Niet voordat u heeft kunnen ontdekken wat er allemaal mogelijk is om u weer te laten genieten van alle prachtige geluiden om u heen. Uw gehoor is één van de belangrijkste elementen in het leven en zou daarom ook zeker de aandacht en zorg moeten krijgen die het verdient. Onze audicien laat u zien wat er allemaal mogelijk is en zullen u verbazen.

Een gehoorapparaat kopen bij Minerva

Minerva Hoorkliniek biedt u high end hoortoestellen, die verder gaan dan enkel het versterken van alle geluiden om u heen (wat in veel gevallen namelijk ook de ongewenste geluiden betreft). Onze hoortoestellen geven het geluid niet alleen helderder weer, maar geven ook een gedetailleerder geluidsbeeld. Ze onderscheiden zich in het herkennen van dominante spraak in een brei aan omgevingsgeluid. De apparaten weten op een uitzonderlijke manier de richting van het geluid te bepalen en zich te focussen op bron van het geluid.

U ervaart het zelf

Voordat u besluit bij ons een gehoorapparaat te kopen, heeft u uitgebreid de mogelijkheid om ter plekke te luisteren en vergelijken wat de apparaten u te bieden hebben. Voor deze demonstraties, maar ook voor het afstellen van uw toestel, hebben wij een unieke manier van werken ontwikkeld, genaamd EXP. Hierbij maken we onder andere gebruik van onze eigen real-life 5.1 surround geluidssamples. Hoewel onze hoortoestellen vaak bij een first fit op basis van uw gehoorverlies al zorgen voor een comfortabele geluidservaring, gaan we graag verder in het finetunen, zodat het apparaat echt aan al uw specifieke wensen voldoet. Geluidsbeleving is immers zeer persoonlijk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de vele muzieksmaken die er bestaan, maar geldt ook voor geluid in algemene zin. Wat voor de één nog prettig klinkt, kan voor de ander zeer onaangenaam zijn. Uw gehoor verdient de best mogelijke zorg op maat.

Gehoorapparaat kopen
Gehoorapparaat kopen

Minerva kijkt vooruit

Een zeer specifieke aandoening aan het gehoor, is tinnitus. Hoewel een gehoorapparaat soms uitkomst kan bieden, is dit zeker niet de enige oplossing die de klachten kan verminderen. Bij Minerva Hoorkliniek hebben we ons gespecialiseerd in tinnitus. Wat veel mensen niet weten is dat de aandoening naast fysieke, ook mentale oorzaken kan hebben. Bij ons kunt u voor beiden terecht, aangezien wij u ook tips en therapie kunnen aanbieden die de klachten in sommige gevallen zouden kunnen verminderen. Wij verdiepen ons met passie in alles wat met het gehoor en het verbeteren ervan te maken heeft en leggen ons momenteel bijvoorbeeld ook toe op de kansen op het gebied van neurofeedback.

Wanneer u ervoor kiest bij Minerva Hoorkliniek een gehoorapparaat te kopen, zullen wij u ten alle tijden voorzien van professioneel, deskundig en persoonlijk advies en een uitgebreide service. Met producten, meet en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit, hebben we alles in huis om u weer zo optimaal mogelijk te laten genieten van alle prachtige geluiden om u heen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op