Loading...
Minerva Rotterdam 2017-10-03T10:37:00+01:00

Minerva Rotterdam: hoortoestellen van de hoogste kwaliteit

Minerva Rotterdam biedt u niet alleen persoonlijke hoorzorg op maat, maar garandeert ook de hoogste kwaliteit. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk een goed gehoor voor u kan zijn en zijn ervan overtuigd dat u bij het verbeteren hiervan geen concessies zou moeten doen.

Minerva Rotterdam gaat voor het beste resultaat

Het beste resultaat behaalt u alleen met de beste gehoorapparaten. Daarom geven wij u ook de keuze uit de beste high end hoortoestellen. Deze onderscheiden zich niet alleen door helder geluid, maar ook door een geluidsbeeld dat zeer gedetailleerd is. Ze presteren uitzonderlijk goed op het gebied van dominante spraak. De toestellen weten zich perfect te focussen op de bron van het geluid, aangezien ze op geavanceerde wijze de richting kunnen bepalen waar het geluid vandaan komt.

Geen standaard apparaat

Minerva Rotterdam geeft u de mogelijkheid om ter plekke direct te luisteren en vergelijken wat onze high end hoortoestellen u te bieden hebben. We geven demonstraties waaruit duidelijk wordt waar de apparaten zich in onderscheiden. We gaan hierbij op unieke wijze te werk, met ons zogenaamde EXP waarbij we gebruik maken van onze eigen 5.1 surround geluidssamples. Geluid is zeer persoonlijk, denkt u maar eens aan de persoonlijke beleving van muziek. Iedereen ervaart de harmonieën en klanken op een eigen manier. Dit vraagt daarom ook om hoorzorg die perfect is afgestemd op uw specifieke wensen.

Wij kijken verder

Bij Minerva Rotterdam zijn we vastbesloten ons te verdiepen in alles wat met gehoor en het verbeteren ervan te maken heeft. Hierdoor hebben we ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van tinnitus. We kunnen cliënten met deze aandoening van veel meer voorzien, dan bijvoorbeeld enkel een gehoorapparaat dat in bepaalde gevallen de klachten kan verminderen. Vaak is er namelijk nog meer, of iets anders, nodig om de klachten te verminderen. Naast een fysieke, kan er bij tinnitus namelijk ook een mentale factor een grote rol spelen. Hierdoor liggen er voor de behandeling van de klachten ook kansen in het geven van de juiste therapie en tips, iets waar we bij Minerva Rotterdam gespecialiseerd in zijn.

Met producten, meet- en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit, professioneel en deskundig advies, zeer persoonlijke service en 15 jaar ervaring, bieden we u bij Minerva alles wat u nodig heeft om weer te kunnen genieten van één van de belangrijkste elementen in het leven. Voor meer informatie of een prijsindicatie staan wij u graag te woord.

Minerva Rotterdam

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op