Loading...
Gespecialiseerde hoortoestellen Rotterdam 2017-10-03T10:41:30+01:00

Hét adres in Rotterdam voor gespecialiseerde hoortoestellen

Minerva Hoorkliniek Rotterdam biedt u gespecialiseerde hoortoestellen voor het beste resultaat bij gehoorproblemen. Uw gehoor is een onmisbaar element in uw leven en dit beseffen wij maar al te goed. Daarom zullen wij u ook voorzien van deskundige en persoonlijke hoorzorg van de hoogste kwaliteit.

De best presterende gespecialiseerde hoortoestellen in Rotterdam

De reden dat wij in onze hoorkliniek in Rotterdam enkel gespecialiseerde hoortoestellen uit de high end categorie aanbieden, is dat we u willen laten zien dat er zo ongelooflijk veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie zou denken. Daarbij hebben we het niet alleen over het heldere geluid en het gedetailleerde geluidsbeeld van deze toestellen. Zij brengen namelijk veel meer dan dat. Ze onderscheiden zich voornamelijk door hun uitzonderlijke prestaties op het gebied van het herkennen van dominante spraak in veel omgevingsgeluid. Ze weten de richting en bron van het geluid precies vast te stellen, in tegenstelling tot veel basis hoortoestellen die slechts simpelweg elk zacht geluid (ook het ongewenste) harder maken.

Geen gehoor is hetzelfde

Geluid is erg persoonlijk en daarom geloven wij ook in een persoonlijke aanpak die voor iedere cliënt verschilt. Iedereen ervaart geluid anders, denkt u maar eens aan de ontelbare verschillende belevingen van muziek. Hoewel onze gespecialiseerde hoortoestellen vaak al een comfortabel resultaat geven wanneer ze slechts op basis van het gehoorverlies zijn afgesteld, kan er nog veel meer uit de apparaten gehaald worden wanneer ze nog beter gefinetuned worden op uw persoonlijke wensen. Het is bij ons mogelijk om ter plekke te luisteren en te vergelijken wat onze hoortoestellen voor u kunnen betekenen en we zullen u natuurlijk gedurende het gehele aanpassingstraject, deskundig verder blijven helpen om uw toestel zo optimaal mogelijk in te stellen.

Gespecialiseerde hoortoestellen Rotterdam
Gespecialiseerde hoortoestellen Rotterdam

Eén van onze specialisaties

Minerva Hoorkliniek kan op het gebied van tinnitus, meer voor u betekenen dan enkel het aanbieden van de beste gespecialiseerde hoortoestellen. Want hoewel het voor velen onbekend is: er kunnen naast fysieke ook mentale oorzaken aan de klachten ten grondslag liggen. Ook met die oorzaken kunnen wij u verder helpen door u te begeleiden met persoonlijke gesprekken, de juiste tips en passende therapie. We blijven zoeken naar bruikbare innovaties, zoals de kansen die er liggen op het gebied van neurofeedback.

Minerva Hoorkliniek

Inmiddels hebben wij bij Minerva Hoorkliniek al 15 jaar ervaring. In onze praktijk in Rotterdam hebben we gespecialiseerde hoortoestellen van de beste merken, maar ook meet- en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit. We onderscheiden ons niet alleen door onze zeer persoonlijke service, maar ook door onze unieke werkwijze. Wij zetten alles op alles om u te voorzien van het beste advies, zodat u de beste keuzes kunt maken om uw gehoor te verbeteren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op