Loading...
Gehoorapparaat kopen Rotterdam 2017-10-03T10:34:18+01:00

Wilt u een kwaliteit gehoorapparaat kopen in Rotterdam?

Wanneer u de wens heeft om bij een professionele en gespecialiseerde hoorkliniek in Rotterdam uw gehoorapparaat te kopen, bent u bij Minerva Hoorkliniek aan het juiste adres. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u door het leven kunt met een gehoor dat u tot in detail kan laten genieten van de geluiden die onmisbaar voor u zijn.

Het beste gehoorapparaat kunt u kopen bij Minerva Rotterdam

Bij Minerva Hoorkliniek gaan we alleen voor het beste resultaat voor onze cliënten. Dat is de reden dat we u willen laten zien dat er zoveel meer mogelijk is dan de beperkte hulp die een basis hoortoestel u biedt. Bij ons heeft u de keuze uit high end hoortoestellen die niet alleen het geluid helderder en gedetailleerder weergeven, maar ook uitzonderlijk goed dominante spraak herkennen uit een brei van omgevingsgeluid. De apparaten zijn in staat om de richting van het geluid vast te stellen en zich op de bron te focussen en gaan zo verder dan de basis toestellen die simpelweg elk zacht geluid harder maken (ook wanneer dit niet gewenst is).

Ieders gehoor een geval apart

De perceptie van geluid is erg persoonlijk. Daarom voorzien we u van zeer persoonlijke hoorzorg op maat, wanneer u bij onze hoorkliniek in Rotterdam een gehoorapparaat komt kopen. Muziek is één van de beste voorbeelden van het persoonlijke karakter van geluid. Wat de één mooi vindt klinken, vindt de ander lelijk. En een geluid dat voor de één lekker in het gehoor ligt, kan door de ander als zeer onaangenaam worden ervaren. Hoewel de high end hoortoestellen die wij aanbieden vaak al bij een first fit enkel op basis van het gehoorverlies als comfortabel ervaren worden, gaan we graag net dat stapje verder om het apparaat af te stemmen op uw meest specifieke wensen.

Gehoorapparaat kopen

Minerva gaat verder

Maar u kunt voor meer terecht bij onze hoorkliniek in Rotterdam, dan enkel voor het kopen van het gehoorapparaat dat bij u past. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in tinnitus, een probleem dat steeds vaker voorkomt. De toegevoegde waarde die Minerva Hoorkliniek voor u kan hebben, ligt in het feit dat de aandoening naast een fysieke ook een mentale component kan hebben. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanbieden van persoonlijke tips, gesprekken en therapie om uw klachten te verminderen. Ons doel is namelijk om ons te verdiepen in alles wat met het gehoor en het verbeteren ervan te maken heeft. Momenteel onderzoeken wij dan ook de kansen die er voor onze kliniek liggen op het gebied van neurofeedback.

Gehoorapparaat kopen

Alles voor een optimaal resultaat

Minerva Hoorkliniek voorziet u van professioneel en deskundig advies omtrent de best mogelijke hoorzorg, maar zullen u ten alle tijden vrij laten in uw keuze. Wij vinden het belangrijk dat u zélf ervaart hoeveel verschil het juiste hoortoestel voor u kan maken. Wanneer u bij Minerva Rotterdam uw gehoorapparaat komt kopen, is het dan ook altijd mogelijk ter plekke te luisteren en vergelijken. Voor al onze diensten maken we gebruik van meet- en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit en van onze unieke werkwijze. Een goede en persoonlijke service is voor ons net zo belangrijk als een goed hoortoestel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op