Loading...
Prijzen hoortoestellen 2018-02-06T08:50:15+01:00

Begrijp de prijzen van de vele hoortoestellen

De prijzen van hoortoestellen kunnen sterk variëren. Bij Minerva Hoorkliniek is ons doel ervoor te zorgen dat u ondanks de vele prijsvechters op de markt, nooit genoegen hoeft te nemen met minder dan het beste. Wij begrijpen dat geluid een onmisbaar element in uw leven is waar u zo optimaal mogelijk van wilt kunnen genieten.

Prijzen van onze hoortoestellen

De high end hoortoestellen die wij in onze collectie hebben opgenomen, bieden u de mogelijkheid om tegen de best mogelijke prijzen, hoortoestellen aan te schaffen van de hoogste kwaliteit. Dit houdt niet in dat het toestellen zijn van de laagste prijscategorie, maar deze geven u wel als enige op de markt de mogelijkheid de ultieme kracht van een gehoorapparaat te ervaren. Niet alleen wordt geluid helderder weergegeven, maar het geluidsbeeld van de apparaten is ook vele malen gedetailleerder. Waar de basis hoortoestellen enkel zachte geluiden versterken, in veel gevallen ook de ongewenste geluiden, gaan deze hoortoestellen veel verder. Zij zijn in staat om op een ongeëvenaarde manier dominante spraak te herkennen uit een grote brei aan omgevingsgeluiden. Ze weten precies te bepalen uit welke richting het geluid daadwerkelijk komt en kunnen zich focussen op de geluidsbron.

U hoort zelf het verschil

In onze hoorkliniek demonstreren we graag wat een goed gehoorapparaat daadwerkelijk voor u kan betekenen. U kunt ter plekke luisteren en vergelijken. Hierbij hanteren we een unieke werkwijze, ons zogenaamde EXP. We maken onder andere gebruik van onze eigen real life 5.1 surround geluidssamples. Deze gebruiken we ook wanneer we uw hoortoestel perfect voor u finetunen. We kiezen er bewust voor om verder te gaan dan de first fit op basis van uw gehoorverlies. Geluid is erg persoonlijk, denkt u alleen al maar aan de beleving van muziek. Maar ook voor geluid in het algemeen is dit zeker het geval, waardoor het belangrijk is om alles uit de geavanceerde apparaten te halen wat er in zit. Hier zorgen wij voor in het persoonlijke aanpassingstraject dat wij iedereen bieden.

Prijzen hoortoestellen
Prijzen hoortoestellen

Wij staan voor u klaar

Met ons professionele en deskundige advies, zullen we er alles aan doen om u wegwijs te maken in de wereld van de vele hoortoestellen en de mogelijkheden die er op dit gebied voor u zijn. Wij kunnen u informeren omtrent de vele prijzen voor hoortoestellen en waar deze op gebaseerd zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring en producten, meet- en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit, zullen we er in ieder geval alles aan doen om het optimale hoortoestel voor u te vinden, die het best voldoet aan alle wensen die u heeft.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op