Loading...
Audicien Rotterdam 2024-05-25T14:41:47+01:00

Uw audicien in Rotterdam

Minerva Hoorkliniek is de audicien in Rotterdam die u met passie voorziet van professionele en persoonlijke hoorzorg. Uw gehoor is één van de belangrijkste verbindingen met de wereld om u heen. Bij problemen, wilt u natuurlijk geholpen worden door iemand die beseft hoe waardevol het voor u is om alles in de beste kwaliteit te kunnen horen.

De audicien in Rotterdam die uw gehoor op waarde schat

Binnen onze hoorkliniek werken we enkel met de beste gehoorapparaten, simpelweg omdat we enkel gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. De high end gehoorapparaten geven ten alle tijden een gedetailleerd geluidsbeeld en geven het geluid ongekend helder weer. De apparaten zijn niet te vergelijken met basis hoortoestellen op het gebied van het herkennen van dominante spraak. In plaats van enkel geluidsversterkend te werken en zachte geluiden harder te maken, kunnen deze apparaten zeer gedetailleerd bepalen uit welke richting het geluid komt, focussen en uit veel omgevingsgeluid de juiste geluiden voor u versterken. Door onze focus op de high end toestellen, willen wij u vooral laten zien wat er allemaal meer mogelijk is om uw gehoor te verbeteren.

Niets is zo persoonlijk als uw geluidsbeleving

U kunt bij Minerva ter plekken luisteren en vergelijken. Tijdens onze demonstraties wordt voor u de meerwaarde van onze toestellen snel duidelijk. De ervaring van geluid is ongelooflijk persoonlijk. Denkt u maar aan de muzikale voorkeuren die ieder individu heeft. Wat de één mooi vindt, vindt de ander lelijk. En wat de één scherp vindt klinken, klinkt voor de ander juist aangenaam. Hoewel de kwaliteit van onze hoortoestellen ervoor zorgt dat een first fit op basis van het gehoorverlies al vaak een comfortabel resultaat geeft, kunnen ze nog vele malen beter worden gefinetuned op de persoonlijke kenmerken van uw gehoor.

Tinnitus

Minerva Hoorkliniek is de audicien in Rotterdam die specialist is op het gebied van tinnitus. Wij verdiepen ons in alles wat met het gehoor en het verbeteren ervan te maken heeft. Tinnitus vereist een zeer persoonlijke aanpak. Zeker gezien het feit dat er naast een fysieke oorzaak, ook sprake kan zijn van een mentale component die een rol speelt. Met tips, gesprekken, de juiste therapie en eventueel een passend hoortoestel, bieden wij u veel manieren om uw klachten te bestrijden. Momenteel onderzoeken we ook of we ons hierin nog kunnen verbreden, bijvoorbeeld met behulp van neurofeedback.

Uw vertrouwde specialist

U kunt bij Minerva terecht voor professioneel en deskundig advies van gepassioneerde hoorspecialisten. U kunt rekenen op gehoorapparaten, meet- en geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit en ook in onze service zijn we onderscheidend. U zult altijd worden geholpen door dezelfde vertrouwde specialist, die tot in detail bekend is uw hoorsituatie. Wanneer we hier onze 15 jaar lange ervaring nog bij optellen, durven we u te garanderen dat we de audicien in Rotterdam zijn, die alles in huis heeft om u optimaal te helpen met elke denkbare klacht op het gebied van gehoor.

Wij proberen zo goed mogelijk voor u te zorgen. Toch kan het gebeuren dat u hierover niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten. U kunt uw vraag of klacht voorleggen aan het onafhankelijke Klachtenloket Zorg. Een medewerker van het Klachtenloket probeert uw klacht met informatie en advies op te lossen en kan u in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Die kan bemiddelen tussen u en ons, zodat we samen alsnog een goede oplossing kunnen vinden. U bereikt het Klachtenloket Zorg gemakkelijk door te bellen naar telefoonnummer 070-310 53 92. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@klachtenloket-zorg.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.degeschillencommissiezorg.nl/klachtenloket-zorg

De Geschillencommissie

U kunt ook een klacht indienen bij de externe en onafhankelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen. Uw klacht wordt dan een geschil. Een onpartijdige, deskundige commissie beoordeelt uw geschil en u ontvangt een bindende uitspraak. Dat betekent dat u en wij ons aan de uitspraak moeten houden en niet in hoger beroep tegen de uitspraak kunnen gaan. Voor meer informatie hierover kijkt u op: www.degeschillencommissiezorg.nl.

Audicien Rotterdam

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op