Zomer aanbieding Minerva Hoortechniek onderhoud hoortoestellen

**ZOMER AANBIEDING**

Nu de zomer is aangebroken en het weer hopelijk warmer wordt, is bescherming en onderhoud van uw hoortoestellen extra belangrijk. Zweet, water en stof zijn de vijand van het hoortoestel.

Aangezien een hoortoestel op of in het oor wordt gedragen, kun je nooit helemaal vermijden dat het vochtig wordt. Transpireren is immers menselijk. Bovendien is de natuur onvoorspelbaar: je kunt, helaas ook in de zomer, altijd door een regenbui worden overvallen. Bij uw audicien, Minerva Hoortechniek in Rotterdam, kunt u nu tegen gereduceerde prijzen, bescherming voor uw hoortoestellen kopen.

Vanaf het begin van de zomer, op 21 juni, tot aan het einde van de zomervakantie, op 27 augustus 2018. Dan gelden de onderstaande prijzen voor de producten om uw hoortoestellen optimaal te onderhouden en te beschermen.

Onderhoud hoortoestellen

Door vocht en warmte kunnen ook de filters van het gehoorapparaat eerder verstopt raken, tijdig vervangen hiervan zorgt ervoor dat uw hoortoestel optimaal blijft functioneren. Door uw gehoorapparaat goed te drogen wanneer u deze niet draagt, blijft het binnenwerk ook beschermd tegen vocht. Dit kan met droog tabletten, maar ook met een UV droogbox, waarbij ook alle bacteriën door het UV-licht gedood worden.

Nu; 

Widex Nanocare filters van € 8,00 voor € 5,50,

Cedis Droogtabletten van € 6,00 voor € 4,75,

Widex Dry-Go UV van € 70,00 voor € 65,00.

By | 2018-06-24T18:38:53+01:00 juni 24th, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment