**NIEUW** WIDEX EVOKE. ‘S werelds eerste hoortoestel met machine learning, bij Minerva Hoortechniek

NIEUWS

In april 2018 kondigde de Deense hoortoestelfabrikant Widex de introductie aan van de baanbrekende WIDEX EVOKE. Het eerste hoortoestel ooit met geavanceerde machine learning technologie in real time. De combinatie van machine learning en belangrijke verbeteringen in de geluidtechnologie, maken de luisterervaring helderder en persoonlijker dan ooit te voren.

MINERVA HOORTECHNIEK

Dit uiterst geavanceerd hoortoestel is nu verkrijgbaar bij WIDEX Premium Dealer MINERVA HOORTECHNIEK. Horen doe je immers in het dagelijks leven en niet in een laboratorium of een onderzoekskamer. De uitdaging van real-life horen is dat het hier en nu gebeurt en dat het daardoor voor iedereen persoonlijk is. Dat vraagt om een hoortoestel dat zich naadloos en direct instelt én meteen kan worden aangepast. Het is nu – voor de allereerste keer ooit – mogelijk dat een hoortoestel kan leren van de input en voorkeuren van de gebruiker. Deze leerervaring wordt bovendien (als anonieme data) gedeeld met andere gebruikers over de hele wereld.

REAL TIME

WIDEX EVOKE is het eerste hoortoestel waarbij de gebruiker real time machine learning kan toepassen; met een overzichtelijke app wordt men naar de gewenste luisterervaring begeleid. Met WIDEX EVOKE hoeft de gebruiker niet meer te onthouden wat er in welke luistersituatie is gebeurd om dat op een later tijdstip uit te leggen aan de audicien die het dan bijstelt, hij regelt het dus gewoon zelf. Meteen.

De combinatie van gebruikersinput en machine learning wordt ingezet om het geluid van WIDEX EVOKE verder te ontwikkelen; het toestel wordt steeds slimmer naarmate de tijd verstrijkt. Bovendien kunne alle EVOKE-toestellen leren van de anoniem opgeslagen gegevens van gebruikers over de hele wereld. Het zijn dus heel veel praktijkgegevens die bijdragen aan weergave van EVOKE.

WIDEX EVOKE – Intelligent today, smarter tomorrow. 

By | 2018-06-07T17:12:28+01:00 juni 7th, 2018|Nieuws|0 Comments

Leave A Comment