DEMONSTRATIEDAGEN WIDEX EVOKE bij MINERVA HOORTECHNIEK

DEMONSTRATIE SET-UP WIDEX EVOKE HOORTOESTEL
8 okt. 10:00 – 18 okt. 16:00

 

Widex EVOKE™ demonstratiedagen Widex EVOKE™ is het eerste echt intelligente hoortoestel ter wereld. U kunt “in het moment” het hoortoestel zelf naar wens bijstellen. Dit betekent dat u het geluid niet hoeft te onthouden om het op een later moment aan de audicien te vertellen. W
idex is de eerste fabrikant die machine learning toepast in een hoortoestel. Zeer complexe techniek, met een eenvoudige bediening voor u als gebruiker. Bovendien leert het hoortoestel continue en wordt het steeds beter!
In 2018 organiseert WIDEX in samenwerking met geselecteerde zelfstandige audiciens (Widex Premium Dealers) een
aantal Widex EVOKE™ demonstratiedagen. Immers, glossy folders beloven u van alles, wij laten u zélf ervaren wat dit unieke hoortoestel kan. Ons demonstratiehoofd is uitgerust met twee Widex EVOKE 440 hoortoestellen. Met behulp van een draadloos hoofdtelefoonsysteem luistert u zelf naar deze hoortoestellen. Uw eigen hoortoestellen doet u hierbij uit. Bent u na de demonstratie net zo enthousiast als wij, dan kunt u Widex EVOKE via uw audicien enkele weken vrijblijvend proberen. Nadat de hoortoestellen nauwkeurig op uw gehoorverlies zijn ingesteld, kunt u ze onderwerpen aan de ultieme test.
ERVAAR HET ZELF
Kom langs bij Minerva Hoortechniek, de demonstratieopstelling staat er vanaf maandag 8 oktober tot en met donderdag 18 oktober.
Bel of mail voor een afspraak of kom tijdens het vrije inloopuur, van ma t/m do van 12.00 tot 13.00 uur.
By | 2018-10-04T11:12:50+01:00 oktober 4th, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment